Skip to main content

logo

header monstername

Verzend informatie

Versturen van de monsters per post kan door gebruik te maken van een envelop of doosje. Bij het bestellen van een bundel met etiketten biedt NovaCropControl enveloppen aan met het postbus adres er op. Van belang is dat alle monsters in 1 envelop verstuurd worden. Het kan zijn dat 2 verschillende pakketten die op hetzelfde moment verstuurd zijn, niet op hetzelfde moment bezorgd worden. Passen de monsters niet allemaal in één envelop? Dan wordt aangeraden om een doosje te gebruiken. Ook deze kunnen naar de postbus verstuurd worden.

Het is aan te bevelen om het pakket niet te versturen met postzegels maar met een verzendlabel die te verkrijgen is bij een PostNL punt of via de site van PostNL. Op deze manier kan het pakket gevolgd worden middels de track & trace code.

Onze postbus wordt elke ochtend geleegd en rond 8.00u afgeleverd bij NovaCropControl. Deze monsters worden op dezelfde dag nog geanalyseerd.
Let op! Het postbus adres geldt alleen voor pakketten die verstuurd worden met PostNL. Wanneer monsters verstuurd worden met TNT, DHL of een andere partij dan is de kans groot dat het pakket niet vóór 9.00u wordt afgeleverd en niet dezelfde dag nog in behandeling genomen kan worden.

NovaCropControl biedt ook een ophaalservice aan voor klanten in tuinbouwconcentratiegebieden. Op vaste interval worden de monsters dan opgehaald op de gewenste locatie. Informeer naar de mogelijkheden door contact met ons op te nemen.

Ons postbusadres is:   
NovaCropControl
Postbus 2218
5001 CE Tilburg

Monsters versturen vanuit het buitenland, versturen met een andere partij dan PostNL of monsters persoonlijk af geven?

Gebruik dan het onderstaand adres:
NovaCropControl
Nijverheidsweg 30
5061 KL Oisterwijk